Auto Bild Suomi saa uuden päätoimittajan

Suomen Auto Bildin päätoimittajana aloittaa vuoden vaihteessa Pekka Kaidesoja.

Fokus Media Finland Oy:n julkaiseman Suomen Auto Bildin päätoimittajana aloittaa vuoden vaihteessa Pekka Kaidesoja. Auto Bildin päätoimittajana 15 vuotta toiminut Jarmo Markkanen jatkaa Fokus Mediassa V8-Magazinen päätoimittajana.

Pekka Kaidesoja, 54, on tehnyt pitkän uran eri medioissa televisiossa ja lehdissä. Nykyisin hän vastaa mm. Auto- ja Liikennegaalan tv-tuotannosta. Aiemmin Kaidesoja on toiminut rallin MM-sarjan tv-tuottajana sekä autoihin ja tekniikkaan keskittyneen Teknari tablet-median päätoimittajana ja tv-ohjelman vastaavana tuottajana. Pekka Kaidesojalla on lehtipuolelta kokemus sekä Vauhdin Maailmasta että Tuulilasista.

- Autoilu ja liikkuminen elää koko alaa muuttavassa murroksessa. Tällaisessa historiallisessa vaiheessa on erittäin mielenkiintoista saada mahdollisuus olla mukana tekemässä Auto Bild -lehteä suomalaisille lukijoille. Uskon, että nyt jos koskaan maailman suurimman autolehden resursseilla tehdyn julkaisun sisällöstä on hyötyä kuluttajille, sanoo Kaidesoja.

Fokus Media siirtää Auto Bildin sisällöntuotannon vuoden vaihteessa Hymiö Helsinki Oy:lle. Nykyinen toimitus pois lukien päätoimittaja Jarmo Markkanen siirtyy siis Hymiö Helsingin palvelukseen. Auto Bildin brändinhallinta ja niin lehden mediamyynti kuin levikkimyynti säilyvät Fokus Mediassa.

-Auto Bild Suomi on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten autolehtilukijoiden sydämissä. Lyömätön konsepti yhdistää kotimaisen, oman toimituksen tekemän sisällön ja emolehden maailmanluokan parhaisiin juttuihin. Ohjenuorasta pidetään kiinni jatkossakin, kiteyttää lehteä alusta asti luotsannut Markkanen.