Fokus Media ulkoistaa V8-Magazine-lehden sisällöntuotannon.

V8-Magazine -lehden sisällöntuotanto siirtyy V8 Tuotanto Oy:lle.

Fokus Media Finland Oy ja V8 Tuotanto Oy ovat allekirjoittaneet 22.5.2020 liiketoimintakauppasopimuksen V8-Magazine -lehden sisällöntuotannon myymisestä V8 Tuotanto Oy:lle. Samalla on allekirjoitettu sopimus lehden sisällöntuotannosta V8 Tuotanto Oy:n voimin. V8-Magazine -lehden toimitus siirtyy V8 Tuotannon palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.7.2020 alkaen, lukuun ottamatta lehden taittoa, jonka tekijä jää Fokus Mediaan tekemään muiden lehtien taittoa. V8-Magazinen brändinhallinta, lehden mediamyynti kuin levikkimyynti säilyvät Fokus Mediassa.

  • Fokus Medialla on sisällöntuotannon ulkoistamisesta hyviä kokemuksia Gti-Magazinesin ja AutoBild Suomi -lehden osalta. Uskomme tällaisen toimintamallin auttavan meitä tekemään entistä parempaa lehteä entistä tehokkaammin, sanoo toimitusjohtaja Saastamoinen.
  • Tämä on selkeä jatkumo sille, että olemme aikaisemmin jo ulkoistaneet 2/3 autolehdistä ja nyt siirrämme viimeisen autolehden sisällöntuotannon V8 Tuotannolle, jossa on vahvaa osaamista autolehtien tekemisestä jenkkiautoharrastajille, Saastamoinen jatkaa.

- Amerikkalaisten autojen rakenteluharrastus jaksaa vahvasti maassamme. Tälle pohjalle voi luottavaisin mielin rakentaa Veekasin tulevaisuutta ja kehittää lehteä. V8-Magazine on ollut oman alueensa markkinajohtaja vuodesta 1978 asti ja on sitä myös jatkossa. Teemme lehteä perinteitä kunnioittaen harrastajalta harrastajalle, sanoo V8 Tuotannon toimitusjohtaja Jarmo Markkanen.

- On aivan mahtavaa päästä keskittymään täysillä yhteen lehteen, ja vieläpä juuri siihen rakkaimpaan, Veekasiin. Tunnelma on kuin palaisi juurilleen. Innostus tuo mieleen ajan yli 40 vuotta sitten, jolloin kirjoitin ensimmäisen jenkkiautoesittelyni, kertoo päätoimittajana jatkava Jarmo Markkanen, joka on luotsannut lehteä vuodesta 1994 pitäen.

Lisätietoja:

Mikko Saastamoinen

Toimitusjohtaja Fokus Media Finland Oy

+358 400 934 056

mikko.saastamoinen@fokusmedia.fi

Jarmo Markkanen

Päätoimittaja V8-Magazine/V8 Tuotanto Oy

+358 400 454 961

Fokus Media on suomalainen mediayhtiö, joka julkaisee tällä hetkellä kahdeksaa tilattavaa aikakauslehteä ja tuottaa asiakasviestinnän ja sisältömarkkinoinnin palveluja suomalaisille yrityksille. Yhtiön liikevaihto oli 2019 13,8 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on 55 henkeä.

V8 Tuotanto on vuonna 2019 perustettu sisällöntuotantoyhtiö, jonka toimitusjohtajana toimii Jarmo Markkanen.

Mikko Saastamoinen

Toimitusjohtaja