Geo-lehden viimeinen numero ilmestyy 20.5.2020

On aika sanoa haikeat hyvästit, sillä GEO-lehden ilmestyminen loppuu Suomessa.

GEO-lehden ilmestyminen alkoi Suomessa vuonna 2008. Se on rikastuttanut yli 12 vuoden ajan suomalaista lehtimaailmaa kirjoittamalla maailman ilmiöistä, joita ei ole meillä aina vielä kovin laajasti tunnettu. GEO on myös julkaissut runsaasti paikan päällä otettuja valokuvia. Sen kaltaisia reportaasilehtiä ei Suomessa ole ollut kovin monta.

GEOn ilmestyminen Suomessa päättyy toukokuussa 2020. Kiitos kuluneista vuosista lehden lukijoille, sen tekemiseen osallistuneille toimittajille, kuvaajille ja asiantuntijoille sekä mainostajille ja muille yhteistyökumppaneille!

Jos sinulla on GEO-lehden tilaus, joka päättyy vasta viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen, olet saanut Fokus Mediasta kirjeen. Se on postitettu torstaina 30.4. Tarjoamme kirjeessä voimassa olevalle tilausjaksolle korvaavaa tuotetta. Muutos ei edellytä asiakkaalta mitään toimenpiteitä.

Jos haluat muutoksia korvaavaan tuotteeseesi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@fokusmedia.fi. Laita silloin sähköpostiin otsikoksi ”GEO-lehden lopetus”. Kerro sähköpostissa asiasi lisäksi koko nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä tai laskulomakkeelta.

Lämmin kiitos yhteisestä matkastamme!

Anu Piippo

Toimituspäällikkö, FIT