Cosmopolitanissa historiallinen kansi

Kansainvälinen Cosmopolitan-lehti tekee historiaa ensimmäisellä transsukupuolisella kansitähdellään.

Näyttelijä-aktivisti Laverne Cox poseeraa lehden 22. helmikuuta ilmestyvässä numerossa.

Laverne Cox tunnetaan parhaiten Netflixin Orange Is the New Black -sarjasta, ja hän oli roolistaan ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi vuonna 2014. Etelä-Afrikan Cosmopolitan valitsi Lavernen kansitähdeksi helmikuun 2018 numeroonsa.

Cosmopolitanin kansi on rikkonut uutiskynnyksen monessa maassa, ja kansikuva on kiertänyt kiivaasti somessa. Kun Laverne Cox julkaisi kannen omalla Instagram-tilillään, se sai noin 160 000 tykkäystä.

”Suomen Cosmopolitan haluaa muuttaa käsitystä lehtemme kansikuvasta. Cosmopolitan on aina rohkaissut kaikkia naisia olemaan pelotta oma itsensä ja toteuttamaan unelmiaan”, sanoo lehden päätoimittaja Stina Mäntyniemi.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Stina Mäntyniemi; stina.mantyniemi@fokusmedia.fi

Fokus Media Finland Oy (www.fokusmedia.fi) on vuonna 2014 perustettu rohkea sisältö- ja mediatalo, joka on erikoistunut aikakaus- ja asiakaslehtien kustantamiseen sekä monikanavaisen sisältömarkkinoinnin suunnitteluun ja tuotantoon. Julkaisukanavinamme toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen media. Lehtiämme ovat Antiikki & Design, Auto Bild Suomi, Elle, Fit, GEO, GTi-Magazine, Hifimaailma, Koti ja keittiö, Oma Aika, Pelit, ja V8-Magazine. Sisältömarkkinoinnin asiakkaitamme ovat mm. Finnair Blue Wings, Orion, Outokumpu, Toyota ja Varma.