Koti ja keittiö -lehdelle uusi päätoimittaja

Ensi vuonna 25 vuotta täyttävää Koti ja keittiö -lehteä luotsaa uusi päätoimittaja.

Fokus Media Finland Oy:n julkaiseman Koti ja keittiö -lehden päätoimittajana on aloittanut 9.3.2020 FM Jaana Kivipelto-Tulkki. Koti ja keittiö -lehteä kahdesti (1996–2012 ja 2016 alkaen) luotsannut päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläinen jää eläkkeelle.

Jaana Kivipelto-Tulkki, 47, työskenteli aiemmin lehden toimituspäällikkönä. Hän aloitti Koti ja keittiössä vuonna 2016. Kivipelto-Tulkilla on yli 20 vuoden kokemus media-alalta niin yritys-, järjestö- kuin yleisölehdistäkin. Ennen Koti ja keittiötä hän työskenteli muun muassa toimitussihteerinä Aller Median Oma Aika -lehdessä, Otavamedian Kaksplus- ja Kaksplus Perhe -lehdissä sekä Kynämiehessä yritysjulkaisujen parissa.

– On ilo työskennellä innostuneessa ja rautaisen kokeneessa toimituksessa sekä parhaiden avustajien kanssa. Näinä poikkeuksellisina aikoina meille on erityisen tärkeää tehdä lukijoillemme heidän rakastamaansa lehteä ja tavoittaa heidät sosiaalisen median kanavissamme, Jaana Kivipelto-Tulkki sanoo.

Koti ja keittiö on rakastettu brändi, jolla on 159 000 lukijaa (KMT 2019). Lehden lisäksi Koti ja keittiöllä on vahva sosiaalisen median yhteisö. Seuraajia on eri kanavissa yhteensä yli 57 000. Lehti ja sen digitaaliset kanavat antavat paljon inspiraatiota ja käytännön ideoita kodin sisustamiseen, puutarhanhoitoon ja vihersisustamiseen sekä ruoanlaittoon. Koti ja keittiö on vahvasti suomalainen sisustuslehti. Kodit ovat suomalaisia koteja, ja kaikki sisustusjutut ovat varta vasten lukijoille tehtyjä.

Fokus Media on suomalainen mediayhtiö, joka julkaisee tällä hetkellä yhdeksää tilattavaa aikakauslehteä ja tuottaa asiakasviestinnän ja sisältömarkkinoinnin palveluja suomalaisille yrityksille. Yhtiön liikevaihto oli 2019 13,8 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on 60 henkeä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen, 0400 934 056, mikko.saastamoinen@fokusmedia.fi

Mikko Saastamoinen

Toimitusjohtaja