Sinustako sisulainen?

Etsimme sisältösuunnittelijaa

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen sisältösuunnittelijaa työskentelemään sisältömarkkinoinnin ja asiakasmedioiden kanssa!

Osana Fokus Median sisältömarkkinoinnin yksikköä Sisua vastaat nimetyille asiakkaille tehtävien sisältöjen tuottamisesta. Pääset ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaiden omien medioiden sisältöjä verkossa, somessa ja printissä. Osallistut myös uusien projektien käynnistykseen ja sisältökonseptien kehittämiseen osana asiakastiimiä.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • sisällön tuottaminen eri kanaviin (artikkelit, some, uutiskirjeet, videot)
  • kustannusseuranta
  • sisältöjen julkaisu eri verkkoalustoille
  • uutiskirjeiden toteutus ja lähetys
  • somemainonta valittuihin kanaviin
  • analytiikan seuranta ja raportointi


Toivomme:

  • muutaman vuoden työkokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta; asiakkaiden oman median kanssa työskentely on plussaa!
  • kokemusta toimituksellisesta työstä sekä asiakkaiden kanssa työskentelystä
  • vastuullista ja itsenäistä työotetta
  • vahvoja projektinhallintataitoja
  • erinomaista suomen kielen hallintaa (äidinkieli), hyvää englannin kielen taitoa


Odotamme sinulta suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimihenkeä ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä. Sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja pidät hyppysissäsi useita projekteja yhtä aikaa. Et myöskään vierasta arkipäivän rutiineja.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa tekemistä kasvavassa ja kehittyvässä mediayhtiössä. Meillä on innostava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Toimipisteemme sijaitsee Arabiassa.

Tunnetko oheisen kuvauksen omaksesi ja innostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@fokusmedia.fi, viimeistään keskiviikkona 31.1. Lisätietoja antaa puhelimitse Tanja Piipponen, 040 826 0390, perjantaina 19.1. kello 14-16 ja tiistaina 23.1. klo 11-13.

Fokus Media Finland Oy (www.fokusmedia.fi) on vuonna 2014 perustettu sisältö- ja mediatalo, joka on erikoistunut erikoislehtien- ja asiakaslehtien kustantamiseen sekä monikanavaisen sisältömarkkinoinnin suunnitteluun ja tuotantoon. Julkaisukanaviamme ovat niin printti, verkko kuin sosiaalinen media. Sisältömarkkinoinnin asiakkaitamme ovat mm. Finnair, Orion, Outokumpu, Toyota ja Varma. Fokus Median kustantamat lehdet ovat Antiikki & Design, Fit, GEO, Hifimaailma, Pelit, Auto Bild Suomi, GTi-Magazine ja V8-Magazine. Vuonna 2018 Fokus Mediaan liittyivät Cosmopolitan, Elle, Koti ja keittiö sekä Oma Aika. Yhtiö on toimivan johdon omistama.

Tanja Piipponen

Sisältömarkkinointiyksikön johtaja