Cosmopolitan

Suomen suurin nuorten naisten lehti

Hei ja kiitos kiinnostuksestasi Cosmopolitania kohtaan.

Cosmopolitan-lehden ilmestyminen Suomessa on päättynyt, viimeinen Suomen Cosmopolitan ilmestyi 13.2.2020. Lehden verkkosivut cosmopolitan.fi ja somekanavat Facebook ja Instagram sulkeutuvat 29.2.2020.

Pääset seuraamaan jenkki-Cosmopolitania täältä https://www.cosmopolitan.com/

Mikäli sinulla on Cosmopolitanin tilaus, joka päättyy vasta viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen, lähetämme sinulle korvaavana tuotteena Fit-lehteä voimassa olevan tilausjaksosi ajan + kaksi ylimääräistä numeroa. Muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Jos olet jo Fit-lehden tilaaja, hyvitämme tilausjaksoasi Cosmopolitanin jäljellä olevalla tilauspituudella ja lisäämme tilaukseesi ylimääräiset kaksi numeroa.

Jollet halua Fit-lehteä korvaavana tuotteena, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi
Laita sähköpostiin otsikoksi: Cosmopolitan-lehden lopetus. Kerro sähköpostissa asiasi lisäksi koko nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät lehden osoitelipukkeesta tai laskulomakkeelta.

Kiitos asiakkuudestasi ja yhteisestä matkastamme!

Lukijoiltamme

”Rakastan Cosmopolitan-lehteä ja palkitsen itseni viikonloppuisin ostamalla irtonumeroita. Lehti on selkeä, pirteä ja täynnä mielenkiintoisia juttuja. Lehdessä kirjoitetaan juuri niistä asioista, joita haluan lukea. Kiitos!”
”Lehti oli hyvä taas kerran ja joka sivu lukemisen arvoinen! Tykkään, että Cosmossa esitellään muotia ja kosmetiikkaa eri hintaluokista.”

Tutustu ja tilaa!