Cosmopolitan

Suomen suurin nuorten naisten lehti

Cosmopolitan on nuoren naisen ykköslehti. Mistä innostutaan nyt? Me tiedämme!

Esittelemme kauneus- ja muotimaailman ilmiöt ja uutuudet etunenässä. Rakastamme jakaa inspiroivia ja sykähdyttäviä tarinoita. Mikään aihe ei ole meille tabu, vaan puhumme seksistä, ihmissuhteista, rahasta ja työelämästä – suorasukaiseen tyyliimme.

Lukijamme ovat trenditietoisia ja elämään uteliaasti suhtautuvia naisia. Maailma on heidän leikkikenttänsä! He kokeilevat mielellään uutuustuotteita ja kiinnostuvat ajankohtaisista ilmiöistä. Myös henkinen ja fyysinen hyvinvointi on heille tärkeää. Siksi haluamme tarjota Cosmo Girleille täyslaidallisen inspiraatiota, ideoita ja elämäniloa.

Cosmopolitan.fissä jaamme ajankohtaiset ilmiöt ja puheenaiheet sekä sieltä löydät upeat bloggarimme. Cosmolla on huikea määrä someseuraajia myös Facebookissa ja Instagramissa @cosmofinland

Johanna Lätti

Cosmopolitan vt. päätoimittaja

Lukijoiltamme

”Rakastan Cosmopolitan-lehteä ja palkitsen itseni viikonloppuisin ostamalla irtonumeroita. Lehti on selkeä, pirteä ja täynnä mielenkiintoisia juttuja. Lehdessä kirjoitetaan juuri niistä asioista, joita haluan lukea. Kiitos!”
”Lehti oli hyvä taas kerran ja joka sivu lukemisen arvoinen! Tykkään, että Cosmossa esitellään muotia ja kosmetiikkaa eri hintaluokista.”

Ilmoituskoot

Ilmoitusaineistojen tekniset tiedot

Ilmestymis- ja aineistoaikataulu 2020

Nro Ilmestyy  Aineisto Teemat    
1 16.1.2020  16.12.2019
Ihanimmat alusvaatteet, talvi-ihon hoito: parhaat tuotteet kasvoille ja vartalolle, herkulliset aamiaiset, uudet silmälasit, lisää treenipuhtia.
   
2 13.2.  28.1.
Hius- ja meikkitrendit, kauden sisustusilmiöt: värit ja materiaalit, kekseliäät välipalat, vatsan hyvinvointi.
   

Hinnat

Ilmoituskoko  4-väri / €
2/1 10 100
1. aukeama 11 400
1/1 sivu  5 700
2. kansi / 3. kansi   6 250
takakansi  6 500
1/2 sivu  3 900
1/4 sivu  2 650
määräpaikkalisä 10%  +alv 24%

Lehtiemme mediatiedot