Asiakaspalvelu

Voimmeko olla avuksi?

Tilaajille tiedoksi:

Postin resurssiongelmista johtuen lehtiemme jakelu saattaa olla myöhässä. Valitamme aiheutuvaa häiriötä.

Haluatko kysyä tilauksestasi, muuttaa osoitetietojasi tai vaikkapa kysyä laskutukseen liittyvää asiaa? Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella tai sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17. Hinta lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min. Puhelut tallennetaan laadun varmistamiseksi ja koulutustarpeisiin.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät sivun alareunasta.

Tilauksen peruutus asiakaspalveluumme 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17. Hinta lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min. Puhelut tallennetaan laadun varmistamiseksi ja koulutustarpeisiin.

Asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Käsittelyaika sähköisille yhteydenotoille on tällä hetkellä 4-5 vrk. Pahoittelemme ylimääräistä viivettä!

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

 

Kuinka voin tilata lehden?

 • Lehden tilaat helpoiten verkkosivultamme www.fokusmedia.fi. Sivuilta löytyy kohta "Tutustu ja tilaa”. Valitse haluamasi lehti ja tee tilaus. Lehden voit myös tilata puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelimitse 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17. Sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

 

Milloin tilaus alkaa?

 • Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, keskimäärin 2-3 viikon kuluessa tilauksesta.
 • Mikäli haluat tietää tarkan alkamisajankohdan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Miten voin maksaa lehden?

 • Mikäli teet tilauksen verkkosivullamme, voit maksaa verkkopankin kautta heti tilausta tehdessä tai voit tilata laskun postitse kotiisi. Puhelimitse tehdystä tilauksesta lähetämme erillisen laskun.

 

Saanko laskun useampaan erään?

 • Laskun saa useampaan erään (1-3), riippuen kuinka suuri tilauksen hinta on. Mikäli haluat muuttaa laskutustasi useampaan erään, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Voinko tilata lehden lahjaksi toiselle henkilölle?

 • Lehden voi tilata sekä verkossa että puhelimitse lahjaksi. Tällöin lehden vastaanottaja on eri henkilö kuin laskun saaja.

 

Kuinka voin irtisanoa lehden tilauksen?

 • Tilauksen voit perua puhelimitse asiakaspalveluumme 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17.
 • Peruutusehdot ja ohjeet: http://fokusmedia.fi/peruuttamisohjeet/. Tilaus päätetään aina laskutuskauden loppuun.

 

Miksi lehti tuli vaikka olen irtisanonut tilauksen?

Pääsääntöisesti tilaus päätetään aina maksetun kauden loppuun eli lähetämme jo maksetut lehden numerot. Mikäli et ole kuitenkaan ennättänyt maksaa uutta tilausjaksoa ja irtisanominen tapahtuu juuri sen jälkeen, kun osoitetiedot lehden tilaajista ovat ennättäneet lähteä painotaloon, saat vielä yhden lehden sekä  erillisen loppulaskun yhdestä lehden numerosta.

 

Kuinka voin tehdä osoitemuutoksen?

 • Osoitemuutoksen voit ilmoittaa meille puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelimitse 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17. Sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.
 • Osoitemuutokset eivät päivity Fokus Medialle Postin tai maistraatin kautta.

 

En ole saanut lehteä ilmestymispäivänä, mitä teen?

 • Suosittelemme ensin odottamaan muutaman päivän. Lehden jakelu voi olla jostain syystä viivästynyt. Mikäli lehti ei ole saapunut muutaman päivän odottelun jälkeenkään, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, josta lähetämme sinulle lehden. Lehti jaetaan aina vain viralliseen osoitteeseesi, joten mikäli sinulla on jokin kesäosoite tai muu osoite, mainitsethan tästä meille.

 

Voinko lukea lehtiä verkossa, kun olen lehden tilaaja?

 • Voit lukea tilaamaasi lehteä verkossa osoitteessa https://www.lehtiluukku.fi, lukuunottamatta Geo-lehteä. Pääset lukemaan lehteä rekisteröitymällä palveluun. Tilaajatunnuksesi on asiakasnumerosi, joka löytyy lehden takakannesta, nimen yläpuolella tai laskusta. Voit myös tiedustella asiakasnumeroasi asiakaspalvelusta.

 

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?

 • Kyllä voit. Alkuperäisen laskun eräpäivää voimme siirtää asiakaspalvelussa enintään kuukaudella. Mikäli olet saanut muistutuslaskun, olethan suoraan yhteydessä laskutusyhtiöömme Arvato Financeen. Arvato Finance asiakaspalvelu: Puhelin: 020 7220 120 (8,8 snt/min) tai sähköposti: laskutus.fokus@arvato.com

 

Milloin tilaajalahjani toimitetaan?

 • Tilaajalahja toimitetaan noin kuukausi laskun maksamisen jälkeen. Mikäli tilaajalahjassa on jotain ongelmaa tai ei ole saapunut, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Voinko tilata lehden ulkomaille?

 • Lehden voi tilata ulkomaille. Lehden hintaan tulee silloin lisäksi postimaksu. Postimaksu määräytyy sen mukaan, onko maa johon tilataan EU:n sisällä tai ei. Postimaksu EU:n sisällä: 16,5 0€. Postimaksu EU:n ulkopuolella: 33,00 €

 

Mitä etuja kestotilaajalla on?

 • Kestotilauksen tilaajana sinulla on etu lukea lehteä verkossa ilmaiseksi. Verkossa löytyy myös vanhempia julkaisuja.  Kestotilauksen hinta on aina halvempi, kuin voimassaolevan määräaikaisen hinta.