Ehdot ja luvat

Yleiset tilaus-, toimitus- ja peruutusehdot 

Voit tilata tuotteita tästä verkkokaupasta, mikäli olet yli 18-vuotias tai sinulla on huoltajasi lupa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Tavara tai tuote on palautettava viivytyksettä, viimeistään 14 pvän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä. Tilaajalla ei kuitenkaan ole peruutusoikeutta, mikäli tilaaja on avannut sinetöitynä toimitetun ääni- tai kuvatallenteen tai tietokoneohjelman tai kyse on kirjan tai lehden toimittamisesta sähköisessä muodossa tai sähköisestä palvelusta, jonka toimitus on aloitettu tilaajan suostumuksella ennen peruutusajan päättymistä. Mikäli tilaaja ei nouda toimitettua tuotetta määräajassa toimituspaikasta, katsotaan tilaajan peruuttaneen sopimuksen kyseisen tuotteen osalta. Mikäli tilaaja palauttaa jo maksetun tuotteen, maksettu summa palautetaan, kun tuote on palautunut varastoomme.

Tilaaja on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Viasta on ilmoitettava viivytyksettä, kun vika on havaittu tai kun vika olisi ollut havaittavissa. Riitatilanteissa kuluttajalla on mahdollisuus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Lisätietoa peruuttamisoikeudesta http://www.fokusmedia.fi/peruuttamisohjeet

Lehtitilausten tilaus-, toimitus- ja peruutusehdot

Määräaikainen tilaus on voimassa tilauskauden loppuun, minkä jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan. Kestotilaushinta on aina edullisempi kuin vastaavan pituinen normaalihintainen määräaikaistilaus. Kestotilaus on voimassa niin kauan, kunnes Tilaaja irtisanoo tilauksen.

Jos tilauksesi on kestotilaus, tilausmaksu laskutetaan sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Lehden ilmestymisaikataulusta johtuen tilausjaksojen sisältämä lehtien määrä voi vaihdella. Tällöin lehtikohtainen hinta pysyy kuitenkin aina ennallaan. Mikäli laskutusjakso on sovittu maksettavaksi useammissa erissä, laskutetaan maksuerät kunkin laskutusjakson alettua peräkkäisinä kuukausina. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Tilauksen voi irtisanoa tarjousjakson loppuun. Tilauksen voi myös keskeyttää kesken tarjousjakson, mutta tällöin jo toimitetuista lehdistä veloitetaan normaalihinta. Tarjousjakson jälkeen tilauksen voi päättää laskutuskauden loppuun tai heti, jolloin se astuu voimaan viimeistään 30 päivän kuluessa ilman lisäkuluja. Oma asiointi -palvelussa tehty irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen aina meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tilauksesta maksettu liikasuoritus siirtyy seuraavan laskutusjakson hyväksi tai muuhun auki olevaan saatavaan. Päättyvissä tilauksissa palautamme suorituksen, mikäli se ylittää viisi (5) euroa ja tilaaja ilmoittaa pankkiyhteystietonsa tai jatkamme tilausta ko. liikasuorituksella.

Tarjous on voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisen kyseisen lehden tilauksen päättymisestä on täytynyt kulua vähintään 90 vuorokautta. Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulosta lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia. Lehtitilaukseen mahdollisesti sisältyvää tilaajalahjaa ei voi vaihtaa toiseen tilaajalahjaan. Lehden ilmestymisaikataulusta johtuen laskulla olevan tilausjakson kuukausikohtainen pituus voi muuttua, sisältäen kuitenkin aina ennalta sovitun numeromäärän.

Asiakkaan tulee antaa Fokus Media Finland Oy:lle tarpeelliset henkilö- ja muut tiedot. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tietojen muutoksista Fokus Media Finland Oy:lle. Ilmoita muutokset: https://fokusmedia.fi/asiakaspalvelu/.

Yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaalle voidaan lähettää samankaltaisiin tuotteisiin liittyviä markkinointiviestejä, vaikka nimenomaista lupaa sähköiseen markkinointiin ei olisi annettu. Markkinointiviestien lähettämisen voi kieltää milloin tahansa vastaanotetun viestin kieltolinkistä. Yhteystietojen käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin voi myös kieltää ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä: https://www.fokusmedia.fi/rekisteriseloste/.